Phyto 5

Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse kennis. Kies jij voor het beste uit twee werelden?

Stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging hebben negatief effect op onze natuurlijke energie.
Wanneer het energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaamwaarschuwingssignalen. Dit is zichtbaar in de huid en vooral in de reflexzones
van het gezicht. Gevolg: acne, een droge, vette, gevoelige, vochtarme, sterk verouderde of verslapte huid.

Laat je energie weer stromen!

Met Phyto5 herstel je energetische evenwicht (Yin en Yang) in je lichaam volgens de 5 elementenleer van de Trditionele Chineese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Het brengt je huidconditie in balans. Voor elke huidtype is er een passeAnde elementlijn. Bij een normale huid die in balans is, past de huidverzorging van het energetische seizoen. Daarnaast kunnen we op werken volgens de Bioritme en via de Emotie.

Phyto5 zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en de innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

– is 100% natuurlijk en energetisch
– bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen,
mineralen en anti-oxidanten
– gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën,
die rijk zijn aan omega 3, 6 en 9
– is dierproefvrij en bevat geen dierlijke producten
– is vrij van parabenen en synthetische parfums.

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de methode Phytobiodermie. De kracht van de behandeling aangevuld met de producten voor thuisgebruik, geven opzienbarende resultaten. Zeker op het gebied  van huidverbetering.

Phytocure

Bereik innerlijke balans op natuurlijke wijze met deze veilige, gebruiksvriendelijke, werkzame voedingssupplementen.

Groen is het sleutelwoord voor een gezonde leefstijl Phytocure biedt kwalitatieve voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor een optimale balans. De Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen en voorkomen van lichamelijke ongemakken. Deze natuurlijke producten voorzien je in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten waar je vaak een tekort aan hebt.

– complete inwendige reiniging met detox
– Langer jong blijven met Biosil
– Compleet Omega3 complex voor het gezin met Magic Krill
– Jeudig en stalend met Pretty Woman
– Geef stress geen kans met Feel Good
– Onze doelstelling is dat jij je lekker voelt in je vel!