Hyundai i10

De Hyundai i10 je hoeft niet groot te zijn om groots te zijn!

De vijfdeurs Hyundai i10 FL is brutaal, stoer en een opvallende verschijning. Een compacte auto met plek voor 4 volwassen personen, sportief en zuinig, zeer ruime bagageruimte en met zijn cascade grill een stoere verschijning! De Hyundai i10 is in alle opzichten duidelijk en zelfverzekerd. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten. Zelf uitproberen?

Hyundai i20

Inspiratie voor al uw zintuigen

Het dynamische exterieurdesign van de Hyundai i20 wordt benadrukt door de strakke,
elegante lijnen en de pianozwarte afwerking van de C-stijlen.
De aansprekende voorzijde valt op door de herkenbare hexagonale grille, fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en LED-stadslichten. Het resultaat: een stijlvol exterieur dat zorgt voor een krachtig voorkomen op de weg.

Kona

Gedurfde styling

Fraaie dubbele koplampen, stoere zwarte wielkastranden, een krachtige body met mooie golvende lijnen: met zijn gedurfde styling is de Hyundai KONA een opvallende verschijning in de klasse van de compacte SUV’s. De fraaie kleuren aan de buitenkant van de Hyundai KONA vind je ook terug aan de binnenkant. Met head-up display, Apple CarPlay en nog veel meer.

Kona Electric

Baanbrekend en met slechts 4% bijtelling

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie-auto (wegenbelastingvrij) met een ronduit indrukwekkend rijbereik van 482 km (volgens WLTP) op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

Hyundai i30

Stap nu over in de nieuwe auto voor iedereen!

Zelden verschijnt er een auto die er zó goed uitziet en die zó van nú is. De geheel nieuwe Hyundai i30 doet alles met stijl. Het tijdloze design van de nieuwe Hyundai i30 wordt versterkt door de zorg en liefde die Hyundai onmiskenbaar in zelfs het kleinste detail heeft gestoken.

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

Hyundai i30 Wagon

De ideale stationwaen

Met zijn prachtige vormgeving zorgt de Hyundai i30 Wagon voor opschudding in zijn segment. De ideale stationwagen voor jou en je gezin! De karakteristieke designelementen geven de Hyundai i30 Wagon een ranke en verfijnde uitstraling. De auto is een van de ruimste modellen in zijn klasse.

Hyundai i30 Fastback

Design dat je raakt

De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premiumgevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback.

Hyundai i30 N

Racecircuit-dynamiek en gedurfd design

Hoofden zullen draaien als je langsrijdt. Elke kilometer een grote grijns op je gezicht. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential.

Hyundai IONIQ

Optimale acceleratie en minimaal verbruik

De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Hyundai IONIQ plug-in Hybrid

Optimale acceleratie en minimaal verbruik

De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Rijdt afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Een computer regelt de energiehuishouding. Zijn maximale koppel van 170 Nm is direct vanuit stilstand beschikbaar.

Hyundai IONIQ Electric

Bereik en efficiënt en met slechts 4 % bijtelling

Met de Hyundai IONIQ Electric rijd je – helemaal elektrisch – op een volle batterij tot wel 280 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kun je met een snellader in een halfuur tijd tot 80 procent opladen. Je kunt hem ook thuis opladen via een stopcontact. De Hyundai IONIQ Electric valt voor zakelijk rijders in de gunstige 4 procent bijtellingscategorie en is als een van de weinige EV’s direct leverbaar.

Hyundai NEXO

Ultieme eco-auto en met slechts 4 % bijtelling

De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Hyundai Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson combineert toonaangevende rijdynamiek met praktisch design.

Het aantrekkelijke en ook strakke uiterlijk van de nieuwe Tucson is er niet alleen voor de show. Het levert ook een lage luchtweerstand op. Samen met de grote spoorbreedte is de stabiliteit bij hoge snelheid gewaarborgd. De onderrand van de voorbumper, meer afgeronde voorruitstijlen, een dakspoiler achter, zijskirts en een aerodynamisch geoptimaliseerde bodemplaat dragen bij aan de lage luchtweerstand.

Door zijn robuuste, zelfverzekerde voorkomen komt de nieuwe Tucson karaktervol over. Hij nodigt uit tot rijden. Kijk om te beginnen maar eens naar de koplampen met LED-verlichting. De vorm daarvan sluit strak aan op die van de hexagonale grille en de zijschermen. De breed ogende en expressieve achterzijde maken het beeld complete.

Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe is beschikbaar!

Het exterieur van de Hyundai Santa Fe is vormgegeven volgens de Storm Edge-designtaal, die geïnspireerd is op de krachtige en dynamische vormen die door de natuur worden gecreëerd tijdens de formatie van een storm.

Het stijlvolle, modern ogende en multifunctionele interieur biedt gemakkelijke toegang tot de bedieningselementen en draagt bij aan een ontspannen rijgevoel. Het dashboard is afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen.

De Hyundai Santa Fe biedt een ergonomisch interieur, luxueuze en kwalitatief hoogwaardige stoelen, een stil en soepel rijgedrag, state-of-the-art voorzieningen die een maximaal comfort garanderen en een mate van flexibiliteit en ruimte die alleen een SUV kan bieden.

ISUZU

Extended Cab

De BPM-vrije Extended Cab biedt u een combinatie van een grote laadruimte in de laadbak, maar ook achter de voorzetels kan u nog wat materiaal meenemen in de wagen zelf! De deuren van de Extended Cab openen in tegengestelde richting. Omwille van de BPM wetgeving beschikt de Extended Cab alleen over voorzetels en geen bankjes achterin. De laadbak heeft een lengte van 1795 mm. Dit model is ook verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak.